L.

JAG vet vad du tänker på när du hör denna låten...






DU
vet vad jag tycker om saken...

Älskar dig!

Lördagens 24 timmar...

Förra helgen va full fart, minst sagt...!

Natten mellan fredag och lördag åkte vi till Tyskland för att handla för festen...
Fia hade missat att plockat ut sin IKEA påse fylld med tidningar, som tur är har Linda lösning på alla problem!!Hon smög (?) fram och tillbaka och tömde i en soptunna nere på bildäck...


Den blev full rätt så snabbt...


Vi (och dom i bilen bakom) fick oss ett gott skratt i alla fall =)

Resan gick hur bra som helst!Vi hade picknick, ljudbok och en massa livsviktiga frågor att gå igenom!

Fin packning va?


Sen va det full fart hemma, jag och Lina kom på att vi skulle plocka upp äpplen medans maten blev varm...Lina går ut med en rosa skarf, stövlar och en cigg i ena handen, storstadsmänniska?! =)



På kvällen blev det Glöggprovning hos Fia, vi retade Molly lite och sa att hon va kär i Findus...Hon blev jättetjurig och valde att inte prata eller kolla på oss på väldigt lång tid!!



Kvällen avslutades med vin och film hemma...tur att ett dyng har 24 timmar! =)

VM

Just nu pågår ryttar VM i Kentucky. Stressade hem från jobbet igår för att hinna se första delen, sen en sväng och kolla på min kusin som spela cello (mycket spännande... ;-) ) sen en jobbigt Ki-box pass på gymmet sen stressa hem igen för att få se andra delen. Var det värt den här stressen? Tveksamt.

Det som gör mig mest beviken och ledsen är hur sjukt orättivs sport detta är. Visst, man kan prata om att golf, hockey m.m. är materialsporter...men det finns INGET som slår ridsporten!Har du inte möjlighet att ha/få en bra häst så kommer du ingenstans. Så är det bara.

Till och med om du tillhör väldens bästa ryttare, se på Norge tex. Cathrine Bull hade en topphäst, de var ett av de starka korten i Norges VM-lag. Så kommer en rik sheik eller liknande och erbjuder henne några sjuka summor pengar, inte ens hon hade möjlighte att säga nej till de. Så kommer de in en ryttare (PÅ VM!!) och rider sååå dåligt...tack och lov är det en superduktig häst som stannar och inte sätter sig i den skiten som ryttaren sätter hästen i!
Det va likadant med en av Edwina Alexanders föredetta häst, den nya ryttaren kunde inte styra hästen!

Så tråkigt att se så fina hästar "gå till spillo" =(

Självklart finns det mycket bra och  roligt att titta på oxå. Rodrigo Pessoa. Behöver jag säga mer?!Jag både tror och hoppas att han tar hem allt, det är så man får rysningar när man ser honom lottsa runt sin häst.

En stor eloge går ju självklart till Sveriges lag, som igår fick till det riktigt bra!Absolut till Malin Baryard som man inte viste riktigt innan var man hade. Och till Sveriges absolut bästa ryttare, Rolf-Göran Bengtsson.

Måste bara näma två hästar som satte sig på minnet Castiglione L reds av R. Al Rumaihi, hoppade som en gud! Sen en parantens på en vit häst som va som en Absohn så cool och nästan lika tråkig, men vilket hjärta och jisses vad den hoppade! (ska kolla upp namnet)

Ikväll ska de hoppa i stålkastljus i Kentucky, vilket menas med natt för oss. Så de blir helt enkelt att hålla tummarna i sömnen att Svenskarna lyckas "hoppa upp" några placeringar, från 9:de som de ligger på nu.

Världens bästa ekipage just nu?




Molly...

Igår gjorde Molly sitt första videosamtal, hon tyckte det va MYCKET konstigt!! men hon va såååå söt...



Först tittade hon bara på tangentera sen, såg hon Anders på datorn...hon fattade nog ingenting stackaren =) Anders är absolut hennes favorit i HELA världen (min oxå...) hon bara tjuter när hon ser honom!!
Så det är två tjejer här hemma som kommer bli mycket glada nästa torsdag!!

RSS 2.0