Helgen...

Känns som det kommer bli sådär med bloggandet nu på semestern, men jag kommer inte med lite uppdateringar lite då och då =)

Om man ska bertätta om helgen med ett ord så är det spontan!
Lina kom hem i fredags så då blev det fredagsmyyyys. Vi va på stan en sväng, sen bjöd mamma på mat och sen blev det film där. Anders grillade med några kompisar och sen stack dom ut och fiskade...Jag och Lina avslutade kvällen pratandes på vår altan, jättemysigt!

Efter många om och men fick vi ett ryck att åka till varberg i lördags em (vi hade först tänkt åka, men det ÖS regnade när vi vaknade, så då bestämde vi oss för att strunta i det...men sen ändrade vi oss igen..och igen..)
Men när vi kom med husvagn och allt hade Fia, Linda och Co redan förberett allt, så det va bara att tända grillen, korka upp rosét och på med partyklänningen!
Det blev en sjukt flummig men rolig kväll, ångrar inte för en sekund att vi åkte dit!!

på vägen hem stannade vi i Väröbacka och blev bjudna på mat =)

Kvällen avslutades med filmkväll "allt för min syster", jisses vad vi lipade jag och Lina =) helt klart en sevärd film!!

Nu ska vi åka in till stan en sväng, så får vi se vad första semesterveckan bjuer på...

SEMESTER!!

Nu har kollegorna fått kladdkaka och glass,
Nu är jobben som måste vara inne är skickade,
Nu är skrivbordet är städat...

Nu tar jag semester =) =) =)


Nu kan jag snart ta semester...


10 things I hate about you..

Igår efter min och Fias cykletur så körde jag och Molly in Anders till stan. Iförrgår hade jag (enligt jobbarkompisarna) visst lovat att jag skulle baka kladdkaka, när jag då inte hade med mig ngn kladdkaka igår va besvikelsen total =) så igår kväll, stod jag och Molly och bakade, så idag blir dom nöjda här ;-)

När vi hade gjort det hade vi en riktigt tjejkväll, kollade på 10 things I hate about you...den är typ 100 år men fortfarande lika bra =) Molly är iofs bra sällskap, men egentligen ska det ju vara Lina som kollar den filmen med mig...
..men idag kommer hon hem, ska bli såååå mysigt!!

den här scenen gråter vi alltid till..


Nu ska vi jobba undan här, sista dagen innan SEMESTERN =)

Torsdag..

Igår va Molly hos frisören. Hon va lite nervös innan, men Morgan är ju så snäll så det va ingen fara sa hon =)

Hon blev så fin!varför har jag inte gjort det innan?!För det första måste det va mycket skönare för henne nu när det är så varmt ute, för det andra är det mycket smidigare efter hon har badat och för det tredje ser hon ju riktigt välvårdad ut, nu är det slut på stallhund tiden ;-)

Medans Molly va hos frisören så va jag, Fia och linda ute och gick...vi va ute i 1,5 timme i RASKT tempo, hehe jag och Linda fick nästa springa för att hinna med Fias långa steg =)

När jag kom hem så kom vi fram till att alla tre hade varit väldigt duktigt (Molly hos frisören, jag på promenaden och Anders hade cyklat) så vi gick ner till sjön och badade!!Molly är helgalen i vatten, hoppar i från bryggan, eller ska kanske skriva DYKER, för hon kommer under vattnet ett tag, sen simmar hon till oss och pausar lite och sen på det igen, så söt så =)

Molly före:


Molly efter:



jag som skulle haft en lugn vecka...

...och städa på mitt skivbord!!


känns som det går sådär, massa att göra ju...

Klappar mig själv på axeln...

...efter ganska så duktig måndag =)

Eftermiddagen började iofs rätt lugn, jag och Molly la oss på altanen och väntade (sov) på att Anders skulle komma hem från gymmet....När han väl va hemma gick vi ner till sjön och badade alla tre =) det va riktigt skönt, eller de va iofs så varmt så det knappt svalkade, Molly älskar verkligen och bada och hoppade glatt i efter Anders från bryggan =)
Väl hemma igen började Anders fixa med sin bil, så jag tog tag i damsugaren (inte en dag för sent!) och dammade, damsög och torkade hela huset!
Så fort jag va klar med de bytte jag om till joggingkläder och stack ut och sprang en sväng, klockan va nog strax efter 20.00 men det va fortfarande 29 grader ute.....så det blev ingen jättelång tur...men ändå...

Sen somnade jag och Molly rätt skönt i soffan, det va så jag fick bära ut henne för att få med henne på kvällspromenad...

(men det är klart, hon har ju haft en hård arbetsdag hela dan oxå..) =)

Förmiddag (ligger i sängen, men håller ändå koll på vad som händer)


Efter frukost (börjar somna så smått)


Efter lunch (stensover!)


Efter 3-fikat (är så trött så hon inte ens orkar lägga sig i sängen...)



Mollys första dag på Kabona...


Tylösand..

God morgon!

är inte så bra på det här att "helgblogga", gjorde ett försök från Anders Iphone i lördags, men det gick sådär =)

Vi har i alla fall varit på Tylösand hela helgen. Och vilken helg =)

Åkte ner ihop med Anders syster och hennes kille i fredags efter jobbet, det tar ju lite tid att förflytta sig med det stora ekipaget, så innan vi va på plats och iordning hann klockan slå 8..så på med grillen och fram med rosé vinet så satt vi där och pratade och drack i flera timmar, riktigt trevligt!

lördagen blev heldag på beachen, strålande sol och 20 grader i vattnet...vi kom ner rätt tidigt när det inte va så mycket folk, men på bara några timmar va stranden helt full med människor!lite skillnad från getterön =) Sen blev de mest sol och bad, glass på stan och grill på kvällen...

på söndagen packade vi ihop och gjorde oss redo för att åka hemmåt, men med sådant fint väder va man ju tvungen att passa på att bada, så de hann bli några timmar på stranden då oxå...
på vägen hem plockade vi upp Molly som varit i varberg på semester en vecka, har saknat henne så mycket, så det va skönt att få hem henne igen =)

Nu väntar en sista vecka jobb, sen blir det semester =)

Första kvällens grill...


Captenen va självklart med =)


Syskonen Andersson


Ngn hade missat att smörja in några fläckar =)

Ska man skratta eller gråta?!


Försov oss..

Imorse vaknade jag och kände mig rätt pigg, tyckte de va så skönt att vakna innan klockan och känna sig pigg....så jag kollade på klockan för att se hur länge vi kunde ligga och dra oss... 6.55!!!vi brukar börjar jobba 7.00!!
som tur är så har jag inga bestämda tider, men det blir ändå stressigt när man vaknar så....
Men nu är jag ändå på jobbet med min kopp thé i handen =)

Igår va jag och sprang på Kransmossen, sprang 8,2km och tyckte det gick rätt bra....men de va visst ingen super tid, men jag kämpar på =)

Sen fixade vi lite med husvagnen och medans Anders stannade kvar i garaget så gjorde jag lite pannkakor, riktigt gott blev det om jag får säga det själv ;-)

Avslutar morgonens inlägg med gårdagens (tråkigt) skämt...

Det finns en duktig höjdhoppare som heter Steven Hooker...tänk om jag skulle gifta mig med honom och jag är utomlands, kul för honom att presentera sin flickvän ;-)

"this is my hooker"


Ola..

Jag tror de flesta vet mina känslor för Ola (särskilt alla som va på min och Fias 25-års fest...) =)

Men jag måste ändå tyvärr säga att han senaste video...

vad tänkte dom med?!

Den börjar bra men sen??han springer ju bara...

sjukt dålig tycker jag i alla fall.



Låter är iofs riktigt bra =)

Golf..

Igår va det då dags...efter allt tjat hemma så åkte vi ut till Bredareds golfklubb med pappa och Mia. Vi började med att "slå några hinkar" innan Anders kom (han lyckades köra en annan väg till golfbanan, ÖVER den nya banan, men men..) sen slog vi lite där...Jag tröttnade väl efter halva tiden, medans Anders och pappa övade på de flesta klubbor och slag...
Sen gick vi upp till ett övningshål, spelade väl de ett antal gånger, gissa vem som vann?!så nu är det förhoppningsvis slut på att man ska med och golfa på ett tag...(helt enligt min plan ;-)

Sen blev det matlagning och kollade (sov till) fotboll =)

Anders och pappa laddar..


oj vad duktiga dom är..


Se vad han försöker spana in min teknik ;-)


Anders och Mia före första utslaget

Överst på min önskelista..

...ligger nog en sådanhär nu


eller kanske inte just denna, men en systemkamera i alla fall....

vore sååå roligt att ha...bara 4 1/2 månad kvar till julafton =(

Cykeltur med tjejerna!

Idag va det segt att gå upp, låg nog kvar i sängen i 35 min efter att klockan ringde första gången...! Har iofs en vecka kvar till semester, men de ska bli skönt att få 3 veckor (!) ledigt!!

Igår va en fullspäckad dag, efter jobbet handlade jag, sen målade jag på husvagnen, trodde de skulle ta ngn timma, men allt förberedande tog ju nästan en timma!, men efter lite mer än två timmar va jag tvungen att sluta för då kom tjejerna ut....

Vi stack ut och cyklade, hur mysigt, trevligt som helst!!plus att man fick ett ordentligt träningspass...kan det bli bättre?! Så från och med igår är det ett nytt sätt att umgås, att träna ihop =)
Trots endel prat och skratt cyklade vi på i ett bra tempo och körde över 3 mil på 1h40min...rätt bra om jag får säga det själv =)

Nu ska jag dricka min kopp thé och börja jobba, så hoppas jag att jag piggnar till snart....

Seg dag idag..

Idag, framförallt på eftermiddagen, har jag varit grymt trött...men nu är snart denna jobbdag över och jag ska ta mig hemmåt..

När man har både hus och husvagn så finns det alltid något att fixa med, så det blir det först, sen kommer nog tjejerna förbi så blir det en cykeltur =)

Åtrekommer när jag vet mer hur min eftermiddag blev, lockar med en bild från en av våra tjejkvällar så länge =)



Sötnos..

En sån här har mamma och Conny hemma hos sig nu...



Hade inte bytt ut min Molly mot någon, men kan hålla med om att dom är rätt så söta =)

Planering...

Just nu har vårat vardagsrum intagis (finns det ordet?!) av killar som planerar...då detta inte händer för ofta väljer jag att låta dom va ifred och absolut inte störa =)

I stället har jag lagat en jättegod paj, med bla fetaost och babyspenat (recept kan fås om ngn är intresserad =), Innan dess blev det en mycke längre löparrunda än planerat...har ju inte lärt mig hitta här i skogarna i Sandared än...men det va nog inte fel det heller, fick jag se att jar nog orkar längre än jag tror...det är ju inte så plant här heller, så första delen blev mest terränglöpning, men de är ju inte fel det heller!

Vill bara sist av allt säga att jag saknar den här tjejen ngt sjukt, och jag är grymt imponerad av vad hon gör nu....

Hon till vänster alltså ;-)

Semester..

Idag åker Molly på semester...kommer inte alls bli tomt hemma =(


Semester helg!

Har varit lite dåligt uppdaterande från min sida i helgen, men har inte varit hemma utan mest legat på stranden =)

I fredags körde vi ner husvagnen till Getteröns camping, helt spontant och på hela campingen, gissa vart vi hamnade?!en plats ifrån familjen Blom =)
Så efter vi hade fått ordning på allt och fått lite mat i magarna gick vi över dit och tog ngn öl, kvällen avslutade vi med en mycket seriös och allvarlig yatzy turnering =)
Lördagen spenderades bara på stranden, helt underbart!!!det va några kopmisar som mötte upp, ju fler ju trevligare...!Det va lite vindigt, vilker gjorde att man inte riktigt kände hur solen tog....men det gjorde den =) Blev oxå första (och andra och tredje) doppet i havet för året...rättt så skönt faktiskt...
Sen blev tyvärr Anders dålig på kvällen, så det blev en mycket lugn lördag, grill och en promenad och spana in fina båtar...
Söndagen va ganska molnig och Anders va fortfarande dålig, så efter ett självklart besök på Tre Toppar åkte vi hemåt...

Tack vare (eller på grund av) en läckande sallads dressing började vi storstäda husvagnen....slutade med att vi gick igenom ALLT, både invändigt och utvändigt...riktigt skönt att få det gjort, man har ju samlat på sig endel onödigt under åren där...
När man ändå va igång passade jag på att klippa gräset hemma oxå...full fart med andra ord =)

Kvällen avslutades med att vi "slog några hinkar", åt tacos och kollade film (trubbel i paradiset, rätt så rolig faktiskt), sen somnade vi gott =)

Anders tränar för fullt


Glömde kameran nästan hela helgen, men här är ett kort på oss i alla fall



I lördags kändes det nästan som man hade semester, tänk va mycke längre sommaren blir om man hittar på sånt här på helgerna?!ett mycket bra tips, som vi kommer försöka följa så gott vi kan i alla fall...

Helg!

Man behöver inte trängas på jobbet när det är fredag eftermiddag och strålande sol ute =)

Men nu funderar jag på att göra som många andra, packa ihop för veckan och ta mig hemåt...Har en bra magkänsla för denna helgen!!
Väder ska ju bli kanon, så vi kopplar på husvagnen och tar oss mot varberg lite senare idag, måste passa på när det är fint väder och det är ju så smidigt när vi har vagnen hemma, bara att haka på och åka iväg =)

Molly får nog tyvärr stanna hemma i Borås i helgen, det blir alldeles för varmt för henne att ligga i husvagnen och även om hon skulle vilja är det nog inte så populärt att ta med henne till stranden...

Här är från Öland förra året, grillmästare nummer 1 =)


Ha en trevlig helg allihopa, passa på och njut av värmen och sommaren!

Helg!

Man behöver inte trängas på jobbet när det är fredag eftermiddag och strålande sol ute =)

Men nu funderar jag på att göra som många andra, packa ihop för veckan och ta mig hemåt...Har en bra magkänsla för denna helgen!!
Väder ska ju bli kanon, så vi kopplar på husvagnen och tar oss mot varberg lite senare idag, måste passa på när det är fint väder och det är ju så smidigt när vi har vagnen hemma, bara att haka på och åka iväg =)

Molly får nog tyvärr stanna hemma i Borås i helgen, det blir alldeles för varmt för henne att ligga i husvagnen och även om hon skulle vilja är det nog inte så populärt att ta med henne till stranden...

Här är från Öland förra året, grillmästare nummer 1 =)


Ha en trevlig helg allihopa, passa på och njut av värmen och sommaren!

Sommartorsdag..

Igår va det dags för årets första sommartorsdag....och va lyckad den blev =)

Vi va väl lite halvt sega hemma efter en långg dags jobb och lite fixande, men det va bara att frächa upp sig och åka in mot stan, och det är jag glad att vi gjorde!
Först skulle vi äta med Fia och Storra, de gick sådär bra först...va fullt överallt!!men till slut fick vi plats på resturang George, satt där i solen, åt god mat, drack rosé och planerade sommaren =)
Efter de lyckades vi få plats på den nyare delen av Franks, där en massa folk mötte upp oss =)

Tyvärr bytte jag handväska precis innan vi skulle åka så jag glömde kameran...

Men lånar en bild av Anders..

Är det så längesen jag gjorde teoriprovet?!

Hittade ett test på expressens hemsida...

Inte helt lätt om du frågar mig...
Testa du oxå =)

http://www.expressen.se/1.886025


Festival!

Vi blev inspererade av allt snack ang festivaler nu. Tyvärr har ju Hultsfred blivit inställt, inte för att jag kommer sakna den, men jag vet att det finns många som kommer göra och jag tycker synd som gillar den musiken och bo i ett tält på en lerig mark (oj va gammal jag lät nu ;-).
Dit jag ville komma va iallafall att vi avslutade kvällen med att kolla på filmen "festival". Har inte sett den på hur länge som helst, men den fortfarande lika bra, man blir riktigt glad av den filmen =)



Innan på dagen hann jag med en cykeltur runt sjön, efter det blev det lite matinköp och sen åkte vi och hämtade husvagnen =) alltid lika roligt, nu känns det som semestern är när...ska bli sååå underbart!!

Stor eloge till älsklingen som backade ner husvagnen på vår uppfart!!

RSS 2.0