Besök hos bm och läkare.


Det känns verkligen som jag börjar kunna lokalerna hos barnmorskemottagningen nu!! Igår va vi där på föräldrautbildning, idag hade jag läkartid 8.30 och tid hos min bm 10.30, imorgon skall vi till en tvillinggrupp vid 13-tiden.
Besöket hos läkaren gick bra, hon är verkligen jättegullig och innan jag knappt han säga hur det kändes så sa hon att det finns inte en chans att jag ska jobba mer, utan (särskilt efter i lördags) nu så är det vila som gäller, vi vill ju ändå att bebisarna stannar inne i några veckor till :) 
Nu ska jag bara få tag på fk oxå...

Det fick bli en fika hos mamma mellan besöken, men sen blev det dags att träffa min gulliga bm. Hon tog inte så mycket prover denna gången utan det skulle vi göra mer nästa gång. Vi lyssnade på skatterna och de verkade må bra <3 Hon kände inte riktigt men hon anade att tv 1 hade vänt sig, igen! Full fart inne i min mage med andra ord =)

Så nu är jag tillbaka på jobbet och börjat städa mitt skrivbord, så konstig känsla!! Jag ska ju inte sluta så det känns inte som sista dagen, å andra sidan ska jag ju inte tillbaka hit på ett bra tag (och när jag kommer tillbaka har vi förhoppningsvis flyttat in i vårt nya hus/kontor). Jag kommer dock inte kunna hålla mig härifrån utan måste få min dos av killsnacket här på jobbet, så om jag lyckas hålla mig ifrån att jobba får jag väl baka till killarna så jag får en anledning att komma hit ofta ;-)

Nu ska jag städa vidare!


Magen...




Vilken resa! Jag kommer verkligen ihåg hur jag verkligen tyckte att det började synas i vecka 11 och hur stor jag tyckte att min mage var i vecka 19 =)

På ett sätt känns det som det var någon vecka sedan vi fick reda på att vi ska bli föräldrar medans det på ett annat sätt känns som jag varit gravid hur länge som helst <3

Jag undrar verkligen vad det är för individer som gömmer sig därinne...


Vecka 30


Helt galet! Jag är i vecka 30, känns lite som en milstolpe :) helt galet att vi kanske är tvåbarnsföräldrar om 2 månader...!!

Barnet

Barnet växer och växer. Nu börjar proportionerna likna ett nyfött barn. Hjärnan växer och veckar ihop sig mer och mer. Nu är det trångt därinne, men barnet kan fortfarande slå kullerbyttor och röra sig ganska fritt. Många mammor säger att om barnet rörde sig mycket i magen är det aktivt även utanför.

Vikt 1 600 gram.

Mamma

Nu har tre fjärdedelar gått av din graviditet, bara tio veckor kvar. Det kan vara bra att fundera lite över hur det kommer att bli när barnet kommit ut. Passa på att göra sånt som du gissar att du inte hinner sedan. Gå på bio, fika med en kompis, gå till tandläkaren eller frisören. Barnets tyngd kan göra det svårt att hålla balansen. Försök tänka på hållningen så att du inte får belastningsskador. Försök att äta allsidig och nyttig mat, det påverkar mer än du tror och du kan må mycket bättre.

Jag
Nu börjar det verkligen bli tungt!! Fötter svullnar som bara den, särskilt på eftermiddagen (ska åka till apoteket idag och köpa stödstrumpor, hoppas det hjälper!). Jag försöker ju ta promenader med Molly varje dag och även om viljan finns så tar orken/kraften slut efter 20 minuter. Men jag gör så gott jag kan :) Om det stämmer som det står om aktiva bebisar så kommer vi få fullt upp när de väl väljer att titta ut, det är verkligen full fart i magen! Nästan så det va svårt att höra hjärtljuden i lördags för de rörde sig så mycket =)
Nu längtar jag efter våra bebisar <3 <3

Jag som tyckte jag hade stor mage i vecka 19, nedre bilden är från vecka 30...



Vart ska detta sluta?! =)



Begravning..


Blir inget långt inlägg nu, full fart på jobbet för jag måste snart åka igen. Idag står det begravning på schemat, Anders morfar. Jag har knappt träffat honom så det är inte jobbigt på det sättet, men begravningar är aldrig roligt att gå på :(





(Har dessutom ingen aning vad jag ska ha på mig! Garderoben är något begränsad nu för tiden....)

Måste bara lägga in en rolig nyhet, nu är vi i vecka 30. Känns nästan som en lite milstolpe :) Hoppas självklart att de trivs bra och vill stanna inne i 7 veckor till eller något, men nu börjar det verkligen bli segt, svullna ben och fötter och tjock mage! Men så länge bebisarna mår bra så klagar jag inte :)
Ska lägga upp lite bilder på magen från vecka 7 ikväll eller imån!!


Vilken lördag vi hade..


Jag ska aldrig mer klaga på att det händer för lite!!

Min lördag började väldigt lugn, med en fika på stan med bästa syster och sambo, en sväng på Knalleland och bokläsning i soffan. Var lite rastlös som vanlig och sa vid en svag tidpunkt att jag skulle vilja att det hände ngt...Snacka om att jag fick min önskan uppfylld!!

Kommer inte gå in på detaljer här, men om man säger att vår grillkväll slutade på förlossningen!! Vi kom hem igen efter 2 på natten...

Men allt är bra med mig och bebisar och ska man se det positivt så har vi nu sett hur det ser ut/funkar på förlossningen :-) Alla som jobbade där var verkligen supergulliga och även om de hade hur mycket som helst att göra så tog det verkligen sig tid åt oss och var VÄLDIGT noga att dubbelkolla så att ALLT var bra med oss! Känns riktigt bra!

Sen vi ju se våra skatter igen och det visade sig att BÅDA här gjort en helvändning och ligger nu med sina huvud mot varandra, livliga små barn det där ;-)

Skämma bort sig själv...


Det har jag gjort i två dagar nu!! =)

I torsdags var jag och utnyttjade min födelsedagspresent jag fick av älskling. En timmas aromamassage!
Behöver jag säga att det va skönt?! Den första lyxen var ju helt klart bara att kunna ligga på mage! (de hade en specialbänk för gravida). Sen känner man ju att är det ngn gång kroppen är i behov av massage så är det nu! Helt underbart var det i alla fall, tack älskling!



Även igår var det en "skämmabortmigsjälvdag" Jag åkte in till min duktiga frisör syster på förmiddagen och blev kvar där nästan hela dagen!! Jag är ju egentligen rätt så blond och även om jag trivs som brunett så är det jobbigt att behöva färga håret var 5:e vecka, och känner väl inte att jag kommer hinna springa där så ofta nu framöver...Så igår tog vi steget mot en blondare My :)



Kvällen avslutades med tacopaj och "let´s dance"!


Dagen ros...


Eller dagens bukett med rosor vill jag verkligen ge till min underbara sambo!! Inte bara för han är världens bästa kille utan även som uppskattning till allt slit han gör hemma just nu, medans jag bara tittar på...!

Älskar dig!













Vecka 29

Det känns som jag skriver "veckoinlägg" här hela tiden, men tiden går fort nu :) Dags för vecka 29!

Barnet

Nu börjar det verkligen likna en riktig liten bebis. Pojkar väger ofta lite mer än flickor.

Barnet växer och frodas. Nu är det ungefär lika långt som en vanlig skollinjal, men olika barn är olika långa redan nu. Barnet har antagligen fortfarande inte lagt sig till rätta utan ligger ibland med huvudet nedåt och ibland med huvudet uppåt eller åt sidan.

Vikt 1 400 gram.

Mamma

Barnet och magen fortsätter att växa och det kan kännas som om dina inre organ trängs undan. Fostrets sparkar kan ses utanpå magen. Att känna mycket sparkar är helt normalt. En del känner mindre än andra. Från livmodern ner mot ljumsken går det så kallade livmoderband. När livmodern växer och livmoderbanden tänjs ut kan du känna en smärta som strålar ut mot ljumsken och blygdläpparna. Efter förlossningen drar banden ihop sig och besvären går över. Kanske känner du av förvärkar? Ett bra sätt att slappna av och dämpa dem är att lägga dig i ett varmt bad. När du slappnar av avtar värkarna.

Pappa/partner

Har du och din partner börjat boa än? Boande innebär att hemmet och rutinerna iordningställs och ses över inför den nya familjemedlemmens ankomst. Ni kanske köper barnvagn, skötbord, vagga och spjälsäng. Tänk på att vissa barnvagnsmodeller måste beställas i god tid. Var ska skötbordet stå? Vilken barnvagn har fått bäst i test? Måste vi ha en ny barnvagn? Vagga kanske ni inte behöver och spjälsängen kan ni kanske vänta med. Bilbarnstol är ett måste om barnet ska färdas i bil.

Boandet innebär kanske också att ni organiserar hemmet på andra sätt. Lagar trasiga möbler. Flyttar, bygger ut eller renoverar? Städar i källaren? Målar om och tapetserar? Eller kanske syr gardiner och vårdar kläder. Allt för att skapa ett välkomnande hem. Gör en lista på vad ni vill ska göras - men ställ inte alltför höga krav på er själva.

Tvillingar

För er som väntar tvillingar blir det tätare kontroller hos barnmorska och läkare. Det blir också fler ultraljudsundersökningar för att mäta barnens tillväxt. Din barnmorska informerar dig om detta. Sjukskrivning kan behövas de sista månderna, i synnerhet om du har tungt arbete.

Jag
Som sagt, nu är man verkligen gravid. Folk som inte känner mig gissar att jag ska få barn om ngn vecka, med tanke på min mage :) Försöker verkligen lyssna på kroppen och ta det lugnt! Det jobbiga med det är den mentala biten, hjärnan vill göra massa grejor medans kroppen bara vill vila! Hoppas att h*n som ligger på tvären högt upp kan tänka sig att flytta sig lite snart, börjar göra ont nu...efter en timma på kontoret måste jag resa mig lite för det går inte att sitta mer. Jag ska till läkaren nästa vecka, får se vad hon säger om det.
Igår va vi på vår första föräldrautbildning, det är väl helt okej att få information och så. Men jag tycker det är lite svårt oxå, jag tar det som det kommer, på ett sätt känns det som att ju mer man läser på, ju mer orolig blir man.... Ut kommer dom ju på ngt sätt ändå ;-)



Vad hände här?!


Dagens utsikt från kontoret:



Det är isgator och gick i 20 på motorvägen idag!! Hade jag vetat att det var så kallt/halt så hade jag stannat hemma idag....


Back in busniess!


Det borde jag ju lärt mig, är man deppig och behöver piggas upp så finns det alltid ett säkert kort för det!! Hästarna...!

Så i igår efter frukost åkte jag till ridhuset och kollade på klubbhoppning! Kanske inte den roligaste hoppningen, men kul att träffa hästfolk, känna hästlukt och kolla på lite hoppningar :)
Blev kvar där halva dagen =)

När jag sedan kom hem såg det ut så här:



Min sambo hade spårat ut lite med pappas motorsåg =)

Eftermiddagen/kvällen blev väldigt lugn, med lassange "bak" som största projekt....


Jag vill träna!


Jag är verkligen såååå glad över att vara gravid! Jag längtar galet mycket efter våra bebisar!!
Men...

Idag är ingen bra dag, det hör lite ihop med inlägget från igår. Jag är van att hålla igång, att göra grejor att vara en aktiv tjej! Säkert svårt att förstå, men det här med att ta det lugnt kan verkligen vara svårt ibland...Kommer på massa grejor jag vill göra, men kan inte göra något. Jag skulle vilja åka upp till stallet och rida, ut och springa en sväng, SHOPPA vårkläder, hjälpa Anders fixa ute, gå på bodypump m.m.

Jag vill verkligen inte klaga på att vara gravid, men idag skulle jag vilja göra mycket mer än vad jag kan....


Det här med energi...


Jag har sedan väldigt många år tillbaka skrivit upp vad jag gör varje dag i en kalkender som jag sedan sparar. Jag satt precis och kollade igenom vad jag gjorde vid förra året vi den här tiden.

Det första jag tänker på, jisses vilken energi!!
Jag kunde jobba hela dagen, åka och rida eller fika eller något för att sedan ta en joggingtur och avsluta kvällen med att laga mat och fixa!! Idag orkar jag inget av det :)

Idag har jag haft en precis lagom graviddag :) Vaknade tidigt som vanligt, men det va verkligen sååå skönt att kunna ta sig ner till soffan, äta frukost i lugn och ro framför TVn! Tog mig ner till sjön med Molly, hon är ju helt galen i att bada, vände ryggen åt henne en sekund och när jag tittar igen möttes jag av den här blicken



Tror ni hon va sugen på att bada?! =)

Efter en skön dusch tog jag mig in till stan för en fika och sväng på stan med Hilda! Handla oxå fixa lite på vägen hem, fixa mat och äta i lugn och ro.

Vi avslutade med att gå en sväng i skogen så Molly fick springa av sig!

Kanske inte låter som en så ansträngade dag? Det hade inte jag heller tyckt för ett år sedan, men nu är jag helt slut!!! Det tar tid att komma in i det här att ta det lugnare, jag försöker verkligen och blir bättre och bättre på det :)

Nu väntar snart hamburgare, pommes och lets dance! =)

Sen får vi se vad denna oplanerade helg har att erbjuda!

Vecka 28

Barnet

Nu har barnet stora chanser att överleva om det skulle komma. Barnet har ökat i vikt cirka tio gånger de senaste elva veckorna.

Barnet kan fortfarande vända sig ett tag till. De flesta barn brukar sedan lägga sig tillrätta med huvudet nedåt i födelsekanalen fast en del lägger sig istället på sidan eller med stjärten nedåt. Då kan man försöka vända barnet när det är ca 1 månad kvar till förlossningen. Hjärnan börjar forma de olika vecken. Hittills har den varit ganska slät.

Vikt 1 200 gram.

Mamma

Nu börjar tredje trimestern, den sista tredjedelen av graviditeten. Brösten kan börja läcka mjölk. Du kan ha ökat åtta till elva kilo eller mer. En del kvinnor kan känna sig  stora och tunga och ha svårt att röra sig obehindrat. Känsloyttringar och reaktioner kan åter bli starka som i första trimestern.

Pappa/partner

Det kan börja bli tungt för din partner nu. Hon kan känna sig både otymplig och oattraktiv. Tänk på att det kan vara viktigt för henne att få höra vad hon betyder för dig och vad fantastiskt det är att ni ska bli föräldrar.

Jag
Ja, nu börjar man verkligen känna sig gravid! En promenad med hunden är som ett jobbigt löppass, resa sig ur sängen ett projekt och ta upp något man tappat på golvet blir dagens utmaning :) Men jag klagar inte, det är en så häftig känsla! Säger det igen, det här med sjukskrivning är så otroligt skönt! Jag går hem vid lunch, äter lite och lägger mig och vilar någon timma, för att sen orka ta en promenad med Molly! Så skönt att komma ut en sväng varje dag!

I går var vi på ultraljud!! Så roligt att se de små liven <3
Tvilling 1 ligger med huvudet neråt på min högra sidan och tvilling 2 har på något sätt gjort en frivolt och flyttat sig så h*n nu ligger raklång precis under bröstet på mig! (där fick jag svar på varför jag har sånt tryck där!).
De väger 1,1 och 1,2 kg vilket låg precis på och strax över kurvan. Känns skönt att veta att även om de är två så verkar de få i sig det de behöver!!


Kalas!


För första gången (tror jag) på 27 år kände jag att den 11 april inte var så noga med. Jag har alltid varit väldigt barnslig med födelsedagar och tyckt att det ska firas med pompa och ståt, men igår kände jag verkligen inte så. Vet inte om det är gravidtröttheten eller vad det är :)

Det slutade i alla fall med en precis lagom dag! Först sång på morgonen från Molly och Anders, sen sushilunch med Lina och Fia, hem och sova lite =), promenad med Molly, sen kom (ganska oplanerat) både mamma, pappa, Lina och Claes med familj förbi (det ser säkert inte oplanerat ut på fikat, men hade ju sådan tur att jag bakat till tjejerna i söndags pluss att det fick bli ett snabbstopp på Köpet) =), för att sedan avsluta dagen men ytterligare skönsång från Molly o Anders =)



Kolla vilken cooling som ville gratta mig igår:



Bästa presenten var utan tvekan från min älskling, 1 timmas gravidmassage! =) ska ringa dit idag och boka tid....


Vad är det för en dag?


Är det en vanlig dag? 

NEJ, det är ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag! =)

Liten har blivit stor (bokstavligt talat) :-)
Här är My 4 år


My 26 år


Får se vad dagen har att erbjuda, den började med skönsång från Anders och Molly i alla fall =)




Påskens...


boktips - "Änglamarkerskan" Camilla Läckberg!! Läste hela boken i helgen, gick inte att sluta!

bästa dag - påskdagen! "aktivitetsdag i Sandared" med allt från hoppa i studsmatta, köra minimotor till avslutade grill på kvällen...med ett gäng härliga människor!!

hästdos - långfredagen, tävling i Kungsbacka!

livliga bebis - Tv 2, har haft riktigt påskfest inne i magen!

shopping - inte mycket, men hittade ett par fina SVEA skor, får nog bli ett par...

väder - konstigaste på länge, från sol och glass på altanen till snö morgonen efter!

bakning - kokostoppar, "farfars specialkakor", morotskaka!

fika - alla tjejer (+ Markys) hemma hos oss igår!

nyfödda - Sasiba, Lindas suspersöta fölis!

mat - får nog bli grillningen i söndags.

projekt - garaget...(konstigt nog eftersom vi skulle gjort så mycket annat, men nu har vi ett nymålat garage, invändigt) =)

dåliga samvete - Molly, borde fått någon mer promenad igår...

aktivitet - SLAPPA, ta det lugnt och vila! =)



Vad skulle man göra utan sin syster? =)


Har tyvärr ingen bild på oss två igår, men det måste sett väldigt roligt ut!! =) 
Man är ju inte smidigast nu för tiden och trotts tappra försök så måste jag erkänna att det här med att raka ben och måla tånaglar är lite för svårt för mig :) Även om man är tjock så vill man väl ha fina ben och fötter?! Så vad gör man? 
Man åker hem till syster =)

Så tack vara Lina kan jag använda mina nya 3/4 byxor och visa upp mina fötter igen, det tackar man för! (Även Molly fick lite nagelack på klon, men hon tyckte det va lite läskigt...!) =)

Efter lite skönhetsvård hos Lina bjöds det på fika en trappa ner! Jenny hade (tro det eller ej) bakat en supergod paj så alla tjejer möttes upp och snacka lite skit =) kul att ses på en spontanfika en onsdag sådär bara!!

Sen ringde dock min sovklocka, så jag och Molly åkte hem och kröp ner i sängen =)

Nu blir det snart påskledigt för mig, vi har inte så mycket planer men vet inte hur aktiv jag är här...så GLAD PÅSK!!



Vecka 27

Herregud vad tiden går, i måndags gick jag in i vecka 27!! Hög tid för uppdatering här..

Barnet

Nu är det lättare att mäta barnets fulla längd inklusive benen. Barnet är cirka 30 centimeter i sin fulla längd. Barnets ögon öppnas efter att ha varit stängda en tid. Det övar att öppna och stänga ögonen. Hörseln utvecklas allt mer och barnet kan hoppa till vid kraftiga ljud eller snabba rörelser från dig. Nu är överlevnadschansen stor om barnet skulle komma ut för tidigt.

Vikt 1 kg.

Mamma

Nu kanske du känner en liten fot som trycker mot magen. Ibland tar barnet spjärn och prövar sina krafter. Du kan känna hur barnet "svarar" när du försiktigt trycker tillbaka. Du kan också börja känna dig tung och få bristningar, så kallade strior på mage och lår. Hittills har det ändå varit ganska bekvämt med en rund liten mage och en bebis som inte buffar till allt för hårt mot revben och insidan av magen.

Pappa/partner

Graviditeten blir än mer verklig med din kvinnas mage som växer och fosterrörelserna som du kan känna utanpå. Tiden för den beräknade förlossningen är inte så långt bort. Många par kan känna att de har fullt upp nu. Kanske har förädragrupperna börjat redan och ni har flera träffar inbokade närmaste tiden. Intervallen mellan besöken till barnmorskan blir också tätare snart. Det kan kännas som att ni behöver planera och ordna med praktiska saker inför förlossningen och förädraskapet. Prata med varandra om era förväntningar, er eventuella oro och andra funderingar ni har. Skriv gärna ner tankar eller frågor ni har och ta med er för att diskutera med barnmorskan vid nästa besök.

Jag
Det här med att jobba 50% är värt sååå mycket. Nu går jag hem vid lunch, lagar mat och sover middag!!Efter det har jag tagit mig ut på en promenad med Molly. Innan har jag bara orkat jobba för att komma hem och lägga mig på soffan... Känns skönt/nyttigt att komma ut och få lite frisk luft oxå!
Nu är det livat i magen! Igår när vi gått och lagt oss så var det en bebis som verkligen inte ville sova :) obeskrivlig känsla att ligga i sängen och ha en människa som bökar så i magen!mysigt för A att känna så mycket nu oxå <3




Shopping..


Igår fick jag hem ett paket från H&M. Har inte beställt därifrån sen jag jobbade där men tycker att utbudet på mammakläder är så dåligt i affärerna så bestämde mig för att prova nätet...

Blev supernöjd! =)


Röda 3/4 byxor, 199 kr.


Vit blus, 149 kr


Topp i korall, 99kr
(alla bilder från hm.se)

Byxorna var superbra, blev lite sugen på ett par vita också... Är dock fortfarande i stor behov av toppar!
På ett sätt känns det så onödigt att köpa mer mammakläder, men behöver ju kläder som passar och så stor jag är nu så spelar det ingen roll om jag köper "vanliga" kläder eller mammakläder, kommer ju inte kunna använda något sen ändå.... Vi får se om det blir lite mer köp sen kanske....

Idag är en dålig ryggdag, så ska gå hem och lägga mig en stund nu (vet inte hur jag hade klarat av att jobba heltid?!)


Duktig sambo..


Jag har hört att när man är gravid så börjar alla blivande mammor "bona" hemmet...

Hos oss är det den blivande pappan! Han fixar allt fram altan, fäller träd, målar barnrum m.m. Jag är ingen människa som brukar eller gillar att sitta och titta på när andra jobbar, men just nu funkar det inte att hjälpa till som jag brukar.... Så medans jag ligger och slappar i soffan så ser det ut så här utanför fönstret..



Är så tacksam för allt han gör och så glad att man har en så händig sambo <3

Love you!!


Nu är det sommar...

Så tänkte jag i söndagsmorse när jag var ute med hunden och tog denna bilden i slänten vid vårt hus...



Efter morgonpromenaden åkte vi och hämtade denna



När husvagnen är hemma ska det vara sommar, i alla fall ska den vara på väg!!

Men vad hände på eftermiddagen?! Det började snöa...! Jag vet att det kommer alltid en köldknäpp och att sommaren kan inte komma i mars, men önska kan man ju alltid ;-)
Nu är i alla fall vagen hemma från vintervilan! Det är svårt att förklara men lukt av husvagn är verkligen så mycket sommarkänslor, så har man inte längtat efter sommaren innan så gjorde man det i söndags när man gick in i vagnen! =)



Sista dagen i mars...


Då var det måndag igen. Även om man var trött imorse när klockan ringde så känns det så mycket lättare att gå upp när man vet att man inte behöver sitta på jobbet en hel dag..
Jag har varit väldigt emot sjukskrivning tidigare och velat jobba så länge som möjligt, men jag känner nu att det fungerar inte längre...Äver om jag "bara" sitter på ett kontor, så är det inte så bara när man är gravid!!
Överallt får man läsa/höra om tvillingar som föds alldeles för tidigt och hur viktigt det är att ta det lugnt... Så ska försöka lyssna på dessa kloka människor. =)

Sista dagen i mars (hur sjukt är inte det?!) började rätt så lugnt (jag varknar iofs 7, men efter en promenad med Molly och en frukost så kröp vi ner i soffan igen. När Anders också hade vaknat blev det en frukost till och sedan åkte vi mot Trandared och hämtade upp Lina. 

Sen åkte vi hit:



Jag brukar sällan hitta något här, men självklart gjorde man det när man inte kommer i något!!! Bra för Lina för hon fick prova allt jag hittade :-)
Det fanns faktiskt en hel del till killar, så Anders och Lina gick därifrån med shoppingpåsar =)

På vägen hem tog vi vägen om crossbanan och spanade in Peter, vi höll dock på att frysa ihjäl i den kalla vinden så det blev inget längre stopp :)



Hann med en timmas powernap på soffan innan det va dags att ge sig av igen, överraskningsmiddag för Anna. 30 pers var samlade för att gratta henne och äta en bit mat. Hon blev väldigt överraskad och vi hade en väldigt trevlig kväll!!
Även om det inte va en jätteaktiv dag eller en supersen kväll så var jag verkligen helt knäckt när vi kom hem, det är så jobbigt och svårt att inse att man bara orkar hälften av vad man gjorde för några veckor sedan...
Men jag jobbar på att lära mig att ta det lugnare, i eftermiddag blir det soffmys med Molly =)



RSS 2.0