Benhinneinflamation....igen?

Igår va jag och Fia på ny träning. Det är en förening som är lite inriktade på triatlon, inte för att vi gjorde det men ganska nära. Nu på vintern kör dom intervallträning en dag, simning en dag, löpning en dag och spinning en dag i veckan. Vi började med intervallträningen =)
Det va riktigt bra träning!Tyvärr fick jag väl inte ut så mycket som jag vill av den pga av mina j*la BENHINNOR!!jag fick ju ont i dom när jag tränade till Kretsloppet förra året. Efter de har jag inte tagit ett löpsteg (förutom på bandet förra veckan men då kändes det inte...). Kretsloppet var 18 september..
Det är så otroligt tråkigt och frustrerande när man inte kan ta ut sig som man vill och när det gör ont =(
Nu vet jag inte vad jag ska göra?!Vila hjälper ju uppenbarligen inte....

Ingen som vet?




Helgen..

Det är otroligt hur fort helgerna går!Tack och lov går ju vardagarna lika fort i och för sig...

Men jag tcker att det hade varit så mycket bättre med en jämnare fördelning?Att man är ledig lika många dagar som man jobbar. Mån jobbar måndag, tisdag, onsdag och till 12 på torsdag...det hade passat mig perfekt!Får se till att Anders får lite bättre lön snart tror jag ;-)

Helgen har gått i huset och vännernas tecken. Varit på IKEA och storhandlat, och belv såååå nöjd!Mycket bättre än vad jag trodde det skulle bli, kom dock på när vi höll på att sätta upp allt att vi bara MÅSTE ha lite mer saker så det får bli en snabb sväng dit en kväll denna vecka igen...

Fredag blev en rolig kväll med god mat hos Peter. Lördag skulle bli en tjejkväll med melodifestival och tapas, den började så men slutade med förfest, snabbt ombyte hos Lina och utgång på Grand. Men kul va det!

Har egentligen inte tid att skriva nu och har inte haft med kameran så blir tråkigt inlägg idag..

Återkommer med bilder från nya hallen =)

Löpband..

Jag har alltid varit väldigt stor motståndare till att ställa sig och löpa på ett löpband. Har hela tiden fått för mig att det är hur segt som helst och att man bara springer och kollar på klockan. I måndags hade jag ungefär 40 minuter på mig och träna och försöka passa i ett spinning pass och få det avklarat så fort är nästan en omöjlighet. Alternativet var att springa eller inte träna alls. Jag tänkte att jag ger väl löpningen en chans. Det va inte alls så hemskt som jag fått för mig!Så denna veckan när vi har fixat hemma och egentligen inte haft någon tid att träna på så har jag och löpbandet blilvit bra vänner =) Det är väl som vanligt ang träning att det går i vågor vad man gillar, men just nu är det löparbanden som gäller för mig!

Vet inte om Molly skulle hålla med mig..? ;-)


Men visst är den söt?!

Nu väntar jobb i några timmar, sen är det helg!Har en bra känsla för denna helg....


Nästan klara..

Igår va jag först på golfkursen, sådär kul måste jag säga. Men efter att ha suttit på ett kontor så är man inte jättesugen på att sätta sig på kurs i några timmar också. Som tur är så är det bara en gång kvar, sen får vi börja spela och träna mer praktiskt!

När jag kom hem va det bara att ta på sig målarkläderna igen, denna gången för att ge listerna en omgång till. Som tur va så hade Anders jobbat på lite så det var inte mycket mer kvar!Så nu är vi klara!

Jag har nog ALDRIG sett fram emot att få STÄDA hemma så mycket som jag gör nu!!Idag blir det storstädning!! =)

Så här ser hallen ut nu:


Förhoppningsvis kommer mer bilder till helgen när vi städat och fått upp lite möbler!

Trevlig onsdag!

Nu börjar det bli skillnad..

Igår blev det en sväng på löpbandet, sen testa nya City Gross (va ju tvungen att köpa present till Molly). Hemma vid 18.30 och då va det bara att byta och och börja måla. Hann köra den vita väggen en omgång och första omgången på taklisterna. Vill bara vara klar nu...

Så här ser det ut nu i alla fall



Kanske inte så roliga bilder, men så kul är det nu ;-)


Molly 3 år!

Idag fyller min älskling 3 år. Det är galet vad tiden går..

Det känns som det var igår hon såg ut så här:


Men nu är hon en äldre hund med STOR personlighet!

Hon är extremt morgontrött, om man vill ha upp henne tidigare än 10 på morgonen får man lyfta upp henne ur sängen. Hon har ett väldigt humör och visar väldigt tydligt när hon inte tycker om något. Hon gillar att gå ut och gå, men inte om det regnar, snöar, är för kallt eller för varmt då springer hon helst hem. Hon tycker att andra hundar är ganska roliga, men ska dom hålla på och leka och springa för mycket blir hon bara trött på dom. Hon tycker verkligen om andra människor, men att hälsa på alla hela tider förstår hon inte riktigt vitsen med. Hon tycker det är så kul att springa brevid näs Anders kör cross och när jag rider. Hon gillar att ligga mellan benen på oss när vi sitter i soffan, särar vi inte på benen när hon kommer så kör hon ner nosen mellan dom och borrar ner sig tills vi gör som hon vill. Hon ÄLSKAR sin pappa mer än något annat...


Grattis på 3-års dagen! =)




Renovering!

Hela helgen har vi slipat, spacklat, målat, lagt golv och försökt städa lite däremellan!

Det är otroligt hur lång tid det tar att göra iordning ett rum!Först ska gamla tapeter ner, sen ska det spacklas, när det har torkat ska det slipas (och damma ner HELA huset), sen ska det spacklas igen, slipas igen (åter igen damma ner hela huset), SEN kan man börja måla, sen ska det torka, sen kan man måla igen. Och då upptäcker man att man måste ju måla taklisterna oxå...

Men man gör det ändå för sig själv och för att ens eget hus ska bli som man vill ha det!

Vi har alltså målat om hallen på övervåningen och nytt golv i hallen på entreplan. (Hallen går man igenom HELA tiden, så så smuttsigt och dammig som huset är nu har det nog aldrig varit...) men men, bra blir det!

Vi är inte klara än, men har lite bilder...

Så här såg hallen ut innan:



Så här ser det ut i söndags morse:



Ska ta en ny bild idag...

Så här såg hallen ut innan (vi hade iofs en typ heltäckningsmatta över oxå innan):


Nu blir de jobb!
Trevlig måndag!



Harrys!

Igår va vi ett gäng på 6 personer som va på Harrys och åt gott pch körde deras Musikquis. Lite svårt quis kanske men en riktigt trevlig kväll hade vi =)





En person fastnade aldrig på bild..

Tack för en trevlig kväll!! =)


Man ska ha husvagn...

Nu har vi bokat två veckor semester med husvagnen i sommar. Vi börjar första veckan på Öland och sen blir det en vecka på Apelviken i Varberg. Längtar redan...


Från förra sommaren, grillning på camping på Borgholm, Öland!



Hur söta är inte dom här?!




Golfkurs..

Efter en pappa som "tjatat" om hur roligt golf är och en sambo som tog Grönt kort förra året så gav jag nu också efter. Pappa köpte en grönt kort kurs åt mig i julklapp och igår var första kursdagen. Än så länge känns det faktiskt helt okej, jag och Hilda kommer nog inte vara sämst på kursen i alla fall =)
Jag tror faktiskt att själva golfen kan nog gå rätt bra för mig. Mitt problem kommer vara humöret...Undra hur många klubbor som kommer ryka?
Jag har inga stora förhoppningar till det här, men det vore riktigt roligt om man skulle fastna!Ett bra sätt att umgås med sambo och familj, så att hunden får vara med på banan gör det hela bättre =)

Jag håller er uppdaterade om hur detta går...



Malmö..

Vi hade en superbra helg i Malmö!! Mycke shopping, vin och tjejsnack blev det. Vi bodde hur bra som helst och måste ju även nämna frukosten på hotellet, den levererade!! =)




Stora vinglas..


Några av våra shoppingpåsar


Mer bilder kommer :)

Mina blommor..

Måste ju visa mina fina blommor jag fick..


RSS 2.0