Det här med energi...


Jag har sedan väldigt många år tillbaka skrivit upp vad jag gör varje dag i en kalkender som jag sedan sparar. Jag satt precis och kollade igenom vad jag gjorde vid förra året vi den här tiden.

Det första jag tänker på, jisses vilken energi!!
Jag kunde jobba hela dagen, åka och rida eller fika eller något för att sedan ta en joggingtur och avsluta kvällen med att laga mat och fixa!! Idag orkar jag inget av det :)

Idag har jag haft en precis lagom graviddag :) Vaknade tidigt som vanligt, men det va verkligen sååå skönt att kunna ta sig ner till soffan, äta frukost i lugn och ro framför TVn! Tog mig ner till sjön med Molly, hon är ju helt galen i att bada, vände ryggen åt henne en sekund och när jag tittar igen möttes jag av den här blicken



Tror ni hon va sugen på att bada?! =)

Efter en skön dusch tog jag mig in till stan för en fika och sväng på stan med Hilda! Handla oxå fixa lite på vägen hem, fixa mat och äta i lugn och ro.

Vi avslutade med att gå en sväng i skogen så Molly fick springa av sig!

Kanske inte låter som en så ansträngade dag? Det hade inte jag heller tyckt för ett år sedan, men nu är jag helt slut!!! Det tar tid att komma in i det här att ta det lugnare, jag försöker verkligen och blir bättre och bättre på det :)

Nu väntar snart hamburgare, pommes och lets dance! =)

Sen får vi se vad denna oplanerade helg har att erbjuda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0