Kärt återseende!


Idag är det SEGT!! Försöker hålla ut någon timma till på jobbet sen blir det hemgång för min del....

Men allt känns helt klart lättare efter den mysiga fikan jag va på igår <3

När jag började 7:an så träffade jag tre underbara tjejer, det tog inte lång tid för oss att hitta varandra och efter det har vi hållt ihop :)
Vi var ett väldigt starkt gäng (alldeles för starkt om du frågar vissa lärare...) MEN va rolig högstadietid vi hade!
När vi började gymnasiet så valde vi 3 olika skolor och hamnade i 4 olika klasser, men det var inget som hindrade oss för att hålla ihop! Om det hände något, fest, fika, ja vad som helst så var det självklart att alla va med! Även om vi alla 4 träffade nya kompisar i våra nya klasser så var det vi som va grunden :)

Efter gymnasiet har vi inte bott i samma stad i en dag! Ett tag bodde en tjej i Borås, en i Kina, en i Australien och jag i Holland....men inte ens det har fått isär oss ;-)

Nu bor två i Stockholm och så är vi två som är tillbaka i Borås. Det som är underbart med de här 3 tjejerna är att vi behöver inte ses eller höras på väldigt lång tid utan när vi väl hörs så är det som det var igår!

Jag är helt övertygad om att det alltid kommer vara så...

En gång för många, många år sedan så lovade vi varandra att vad som händer ska vi alltid hålla ihop och vi ska absolut gå på varandras bröllop!! Vi får väl se om någon får till ett bröllop någon gång ;-)



Bild från den gamla goda tiden...



Bild från en av de roligaste kvällarna förra året, reunionmiddag hemma hos mig!

Tack för ni finns tjejer! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0