Rekord!


Igår slog jag två rekord på Ullared!

- Dyraste besöket!

- Snabbaste besöket!

Vilket tempo man fick ha när man va på Ullared med älskling :-) men vad mycket bra vi fick köpt!Både smidigt att hitta det mesta på samma ställe (istället för att köpa en sak i en affär och en i en annan) sen är det faktiskt mycket billigare där!!

Det kanske är LITE tidigt att köpa typ nappar, men samtidigt är jag väldigt glad att vi åkte dit när vi gjorde, jag hade nog aldrig pallat att gå där om några veckor!det va tungt igår som det va...

En sak som känns väldigt bra att kunna bocka av är:



2 st babyskydd!

Sen blev det lite "smått och gott" som badbalja, nappflaskor, nappflashållare, påslakanset m.m m.m



Man skulle sett oss när vi stod där och valde, ni som inte har gjort det, ni fattar inte vilken djungel det här är!!Varken jag eller Anders har ju badad en bebis innan, hur ska man då veta vad man ska ha för grejor?! Hur vet man att just de napparna och nappflaskorna är bra (till er som inte vet, det är inte bara att köpa, de har olika nappar för olika åldrar...)

Men tro det eller ej, vi hade faktiskt en väldigt mysig kväll där, vi höll sams hela tiden! =)

Fick bli LITE shopping till oss oxå, jag kunde inte låta bli denna bland annat:



Känns så mentalt skönt att kunna bocka av massa grejor på sin lista!!Nu väntar vi på nästa lön så tar vi några grejor då oxå...



Kommentarer
Postat av: johanna-blivande tvillingmamma

ja det är inte lätt att hålla sams när man åker till ullared ;-)

min Anders var pengapolis när vi åkte ner senast, det var visserligen bra eftersom vi inte hade råd med mer än vad vi köpte MEEEEN det är ju så kul att shoppa & det finns så mkt fint!!



Skönt att ha köpt babyskydden,vi har fått låna ett av min bror & sen köpt ett förr 400:- som min kollega hade och det är praktiskt taget som nytt. Det blir onekligen dyrt med två bebisar samtidigt!!!!!!!!!

kram!

2012-03-18 @ 11:16:13
URL: http://www.tvillingmamma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0