Barnens första "riktiga" fika..

Blev igår! :)
Eftersom det blev som det blev när de föddes så hade vi besöks- och affärförbud första tiden hemma (som tur var så var det fint väder så nyfiken familj kunde komma och ta en fika på altanen och spana in de nya familjemedlemmarna). Detta gjorde i alla fall att vi inte åkte in till stan och fikade och så, många kompisar jobbar rätt sent de "fikorna" brukar ofta bli rätt sena, så då får barnen va hemma...
Men igår hade vi "Evelina och Linnea dag" vilket vi alltid ser fram emot <3 Vi gick en sväng i affärer och sen blev det som sagt en lång fika! Barnen skötte sig exemplariskt och tiden sprang iväg alldeles för fort (som den alltid gör när vi ses!) =)
På kvällen tog jag mig i kragen och åkte till gymmet, en timma bodypump blev det...hur kul som helst!!
 
Barn på stan :)
 
Barnens söta kompis Linnea är bara 3 dagar äldre men har redan riktigt mycket hår, Alice blev så avundsjuk på hennes fina hårspänne så då fick mamma fixa detta...rättvist måste det vara! :)
 
Kommer inte ihåg när jag åt nyponsoppa, så det fick bli kvällsmat igår!
 
Idag ska vi till sjukhuset (igen), denna gången är det bara Oscar som ska dit. Han ska få en, av fem, sprutor han kommer få i vinter. Mer om detta och varför just Oscar kommer i ett egen inlägg..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0